Mihai Huzău în conflict deschis cu Adrian Cozma

Huzau

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 24 aprilie la sediul ALDE, fostul lider al TNL Satu Mare, Mihai Huzău (Foto: între Marcela Papici și Cosmin Rațiu), l-a criticat pe candidatul liberal pentru scaunul de primar, Adrian Cozma. Huzău spune că Adrian Cozma a inventat conflicte în sânul PNL, și că el personal s-a simțit „ținta frustrărilor lui Adi Cozma”.

„A lansat o serie de atacuri la adresa mea și a inventat diverse conflicte prin care a creat o stare de tensine în Organizația de Tineret, la început în calitate de președinte al acestei organizații și apoi de la seniori. Astfel, am fost nevoit să pun în așteptare ideile și proiectele mele pentru tineret și să mă ocup de gestionarea acestor conflicte”, spune Huzău.

Fostul lider TNL spune că scandalurile și conflictele din sânul Partidului Național Liberal „m-au determinat să mă gândesc bine la viitorul pe care îl pot avea tinerii în această organizație. Am ales, astfel, să pun capăt acestui drum pe care l-am parcurs în PNL și să aleg o echipă care mi-a oferit sprijin pentru a realiza ceva concret pentru tineri”.

Cu privire la planurile sale, Huzău spune că dorește să se întoarcă la munca pe care a început-o în urmă cu trei ani de zile, să organizeze întâlniri cu tinerii, împreună cu care să găsească soluții pentru problemele acestei ctegorii sociale.

„Îi mulțumesc lui Adi Ştef pentru încrederea şi sprijinul concret pe care mi l-a oferit plasându-mă pe un loc eligibil, dar să nu uităm că urmează o bătălie electorală pe care vreau să o câştigăm pentru că astfel toate aceste lucruri să conteze”, a mai adăugat Mihai Huzău.

2 Comentarii la "Mihai Huzău în conflict deschis cu Adrian Cozma"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.