Cosmin Rațiu candidează din partea ALDE pentru un loc în Consiliul municipal

Ratiu

Fostul prim-vicepreședinte al PNL Satu Mare, Cosmin Rațiu, candidează pentru un loc în Consiliul municipal, acesta aflându-se pe locul doi pe lista propusă de ALDE pentru viitorul legislativ local. În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 24 aprilie, Rațiu a explicat motivele pentru care s-a alăturat echipei ALDE.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat și liderii ALDE Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, candidatul pentru funcția de primar al formațiunii politice, Adrian Ștef, dar și o parte dintre consilierii propuși de partid pentru viitorul legislativ local.

În luarea de cuvânt Rațiu a declarat că „am renunțat la haos, la degringoladă, la lipsa de disciplină, la lipsa de respect și am ales ordine, disciplină, seriozitate, încredere. Probabil avem în față viitorul primar al municipiului Satu Mare. Tot ceea ce ține de mine, de priceperea mea, atât în domeniul medical, în domeniul administrativ, business, va fi direcționat în această perioadă către sătmăreni și către obținerea unui număr mare de consilieri și obținerea funcției de primar de către domnul Adrian Ștef”.
De asemenea, Cosmin Rațiu a declarat că s-a alăturat echipei ALDE având în vedere că a avut o colaborare bună în Consiliul Local cu Marcela Papici și s-a arătat convins de faptul că Adrian Ștef va sprijini proiectele sale pentru care luptă de mai mulți ani de zile.

„Am avut acele proiecte cu acea clinică medicală socială care să se adreseze persoanelor cu veniuri medii şi mici, adică să avem un punct în care sătmărenii să fie înscrişi pe o listă a medicilor de familie să beneficieze de analize gratuite atât din partea medicilor de familie cât şi din partea specialiştilor. Este un proiect la care eu ţin mult şi sunt convins că în momentul în care domnul Adrian Ştef va deveni primarul municipiului Satu Mare va sprijini aceste proiecte”, a declarat Cosmin Rațiu.
De asemenea, alături de Rațiu, echipei ALDE s-au mai alăturat și Gheorghe Strâmb, Teodor Curpaș și Mihai Huzău.

4 Comentarii la "Cosmin Rațiu candidează din partea ALDE pentru un loc în Consiliul municipal"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.