UDMR și-a lansat principalii candidați din Satu Mare, Bihor și Sălaj

UDMR6

UDMR5

Principalii candidați ai UDMR pentru alegerile locale din județele Satu Mare, Bihor și Sălaj au fost lansați astăzi, 23 aprilie, în prezența președintelui Uniunii, Kelemen Hunor, în cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU), eveniment ce s-a desfășuta la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

„Sunt convins că oamenii noștri, fiind oameni credibili, cu programe, cu proiecte concrete și aplicabile, viabile, vor primi și votul cetățenilor. Este, anul 2016, un an extrem de important, cu alegeri locale și alegeri parlamentare, și va însemna și, dacă se poate spune așa, o direcție pentru anii care vor urma. Cine, ce vrea, în ce mod, cu ce bagaj, în ce coaliție, în ce echipe vor guverna la nivel local și cine va guverna după parlamentare în România. Mesajul nostru este segmentat pentru fiecare comunitate, pentru fiecare segment social, este un lucru absolut firesc ca la alegerile locale să mergi cu un astfel de proiect”, a declarat Kelemen Hunor.

Referitor la formarea unor majorități în consiliile locale și județene, Kelemen Hunor spune că înainte de 5 iunie „până în 5 iunie suntem în campanie. Înainte de alegeri nu este extrem de productiv să vorbești despre alianțe post electorale. Vor fi foarte multe localități, nu numai aici în județul Satu Mare, peste tot, unde va exista această necesitate de a forma alianțe, majorități. Începând cu 6 iunie vom discuta și noi cu cine și în ce condiții vom efectua alianțe”.

În cadrul ședinței CRU de astăzi au fost lansate candidaturile lui: Pataki Csaba la președinția Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Kereskenyi Gabor la Primăria municipiului Satu Mare, Szilagyi Robert la președinția CJ Zalău, Fazakas Miklos la Primăria municipiului Zalău, Pasztor Sandor la președinția CJ Bihor și Huszar istvan la Primăria municipiului Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.