Kelemen Hunor: „A venit vremea să recâștigăm municipiul Satu Mare”

Kelemen Hunor

Kelemen hunor1

UDMR2

„A venit vremea să recâștigăm municipiul Satu Mare”, a declarat președintele UDMR de la nivel național Kelemen Hunor, prezent azi, 23 aprilie la Satu Mare, cu ocazia ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU).

La evenimentul ce s-a desfășurat la Filarmonica „Dinu Lipati” au participat actuali primari, consilieri județeni și municipali ai UDMR din mai multe județe ale țării, parlamentari ai Uniunii Democrate a Maghiarilor din România dar și viitori candidați.

„Cu patru ani în urmă am pierdut Primăria Satu Mare. Atunci ne-a durut și ne mai doare și acum. A venit vremea să recâștigăm municipiul Satu Mare. Avem un candidat capabil, energic, în persoana domnului Kereskenyi Gabor, care și-a demonstrat calitățile atât cât a fost viceprimar, cât și în actuala funcție de deputat. Doamnelor și domnilor, pentru noi, reprezentanții minorităților naționale, fiecare scrutin electoral are o importanță covârșitoare”, a declarat Kelemen Hunor.

Acesta s-a referit apoi și la candidații Uniunii de la nivel național. Potrivit celor declarate de Kelemen Hunor, UDMR va avea candidați în peste 500 de localități din țară, dar va avea liste și pentru consiliile județene din 16 județe ale țării.

„Alegerile locale din vara acestui an sunt deosebit de imporatnte pentru noi. Primarii noștri au demonstrat că știu să deruleze proiecte, localitățile pe care le administrează se dezvoltă, și asta înseamnă că drumul pe care mergem este unul bun”, a subliniat președintele UDMR.

Un Comentariu la "Kelemen Hunor: „A venit vremea să recâștigăm municipiul Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.