Adrian Cozma și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare

Liberalul Adrian Cozma și-a depus azi, 23 aprilie candidatura la Primăria municipiului Satu Mare, la Biroul Electoral de Circumscripție din Cartierul Micro 14, Aleea Jiului nr. 64. 

Cozma a fost însoțit de co-președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, președintele Organizației Municipale a formațiunii politice, Romeo Pop, consilierii Adrian Albu și Doina Feher, dar și alți membri ai PNL.

„Azi am făcut primul pas oficial, azi mi-am depus candidatura la Primăria municipiului Satu Mare, cu susținerea întregii echipe a PNL Satu Mare. Am făcut primul pas pentru schimbarea de care are nevoie Satu Mare. „Schimbare pentru Satu Mare” este un slogan care se potrivește perfect la momentul în care se află orașul astăzi. Ne dorim o campanie corectă, o campanie elegantă, o campanie în limitele legii. Cel puțin, din punctul nostru de vedere, al PNL Satu Mare, asta așa se va desfășura. În ceea ce privește programele și propunerile pentru viitorul mandat cred că acestea trebuie să primeze în această campanie: ideile, proiectele, soluțiile bune pentru sătmăreni. Asta m-a ghidat și m-a făcut să candidez la Primăria municipiului Satu Mare. Cred în acest lucru și cred cu tărie că Satu Mare are nevoie de o schimbare. Am suportul întregii echipe, oameni cu experiență, care vor fi alături de mine în această campanie. Iar mai apoi, după câștigarea mandatului, cu siguranță vom aduce acel suflu nou de care are nevoie Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

PNL1

PNL2

PNL3

PNL4

PNL5

Un Comentariu la "Adrian Cozma și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.