Gală de operă la Castelul din Carei (Galerie foto)

Astăzi, 22 aprilie, începând cu ora 18.00, la Castelul Károlyi a avut loc Gala de operă, în compania artiştilor orădeni Valentina Puşcaş (soprană), Florin Mircea Ganea (bas), Georgiana Cora Jecu (soprană) și Antal Zsuzsanna (soprană), acompaniaţi la pian de Thurzó Zoltán.

Timp de mai bine de o oră, publicul a putut asculta şi admira interpretarea unor fragmente renumite de operă din creaţiile compozitorilor G. Rossini, G. Puccini, W. A. Mozart, G. F. Haendel, S. Mercadante, G. Verdi și Giovanni Paisiello.

Eleganţa, frumuseţea şi interpretarea plină de sensibilitate a celor trei soprane, vocea puternică a basului, alături de acompaniamentul plin de tact al pianistului au dat consistenţă acestei manifestări artistice, conferindu-i în adevăratul sens al cuvântului caracterul de gală.

Concertul s-a încheiat într-o atmosferă plină de splendoare cu celebra „Brindisi” din „La Traviata” a lui Verdi, spectatorii aplaudând atât în timpul interpretării cât şi după, minute în şir.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Festivalului „BestFest 2016 – Primăvara culturală careiană” şi a fost organizat cu sprijinul Direcţiei de Cultură Carei şi Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

gala1

gala2

gala3

gala4

gala5

gala6

gala7

gala8

gala10

gala11

gala12

gala13

gala14

gala15

gala16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.