„Să poveȘtim” despre Shakespeare

Carei

Astăzi, 21 aprilie, începând cu ora 11.00, în Sala Biblionet a Bibliotecii Municipale Carei a avut loc evenimentul intitulat „Să poveȘtim despre Shakespeare”.

Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a prezentat pe scurt date biografice despre William Shakespeareși mișcarea teatrală din perioada elisabetană, după care s-a desfășurat un joc de rol și o lectură a povestirii bazate pe comedia „Neguțătorul din Veneția”.

La jocul de rol au participat Adrian Ștefănuți, Diana Zaharie și Iulian Lucuța, membrii ai trupei de teatru amator de la Centrul Cultural Carei, dar și doi voluntari, dintre elevii paticipanți.

La eveniment au participat elevii clasei a VI-a A, de la Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” din Carei, coordonați de doamna profesoară Graz Gabriela, însoțiți de un reprezentant al instituției de învățământ.

Manifestarea a fost organizată de Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, în colaborare cu Biblioteca Municipală Carei, cu prilejul împlinirii a 400 de ani de la moartea marelui dramaturg, poet și om de teatru englez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.