Remus Țiplea, în elita mondială a fotografiei (Foto)

Negreșteanul Remus Țiplea s-a calificat în finala celei mai puternice competiții de fotografie din lume „Sony World Photography Awards 2016”. Instantaneele aparținând seriei „Ciurdarii satului” vor fi expuse în perioada 22 aprilie-8 mai în cadrul „Sony World Photography Awards” 2016 de la Somerset House (Londra). De asemenea, fotografiile acestuia vor fi publicate și în catalogul oficial al competiției.

Printre finaliștii din România se află și Oana Stoian, Amnon Gutman și Lauria Ghinițoiu.

Zece fotografii realizate de Țiplea, și care fac parte din seria „Ciurdarii satului”, au fost selectate la categoria „Daily life”. Fotografiile surprind momente din povestea celor doi ciurdari din cartierul Tur din Negrești-Oaș, Gusti și Frăguța.

Fotografiile lui Remus Țiplea, alături de cele mai reușite instantanee din lume pot fi admirate începând de vineri, 22 aprilie și până pe 8 mai, în cadrul expoziției „Sony World Photography Awards” 2016 de la Somerset House. De asemenea, instantaneele acestuia vor fi publicate și în catalogul oficial al competiției.

Este important de precizat faptul că în acest an finaliștii competiției au fost selectați dintr-un număr record de 230.000 de înscrieri din 186 de țări.

Fotograful negreștean Remus Țiplea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, lucrările sale fiind publicate în mai multe reviste de prestigiu din întreaga lume.

Ciurdari5

Ciurdari4

Ciurdari3

Ciurdari2

CiurdariRemus Tiplea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.