Daniel Constantin: „Sunt convins că Adrian Ștef poate fi primarul de care cetățenii au nevoie”

ALDE

Daniel Constantin

Fostul ministru al Agriculturi, Daniel Constantin, a declarat că municipiul Satu Mare are nevoie de un primar precum actualul președinte al Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef. Totodată, acesta și-a manifestat convingerea că Adrian Ștef va câștiga această cursă electorală.

„M-am bucurat să constat că președintele Consiliului Județean și-a asumat o candidatură foarte importantă, și anume de a deveni primarul municipiului Satu Mare. Sunt convins că vom veni după data de 5 iunie, și ne va primi la Primărie, acolo unde cred că lucrurile nu se mișcă așa cum s-au mișcat la Consiliul Județean. Sunt convins că Adrian Ștef poate fi primarul de care cetățenii au nevoie”, spune Constantin.

Referitor la Organizația ALDE Satu Mare, fostul ministru a subliniat că „am găsit o organizație exact așa cum mă așteptam, foarte bine organizată. Nu am ascuns niciodată că este una dintre cele mai bune organizații ale ALDE la nivel național, deși aici condițiile sunt ceva mai dificile având în vedere structura populației”.

În altă ordine de idei, Daniel Constantin și-a manifestat nemulțumirea cu privire la sectorul agricol, având în vedere întârzierea plății subvențiilor, respectiv nebugetarea programelor de irigații.

În luarea de cuvânt, Adrian Ștef a declarat că în cursul săptămânii viitoare își va prezenta realizările din cei patru ani de mandat în fruntea CJ.

„Îmi voi prezenta toate realizările. Și pe această cale invit și ceilalți candidați să le prezinte cetățenilor ce au reușit să facă pentru sătmăreni”, spune Ștef.

Un Comentariu la "Daniel Constantin: „Sunt convins că Adrian Ștef poate fi primarul de care cetățenii au nevoie”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.