Acțiuni de promovare a campaniei „2%”

Stea

Asociația „Stea” împreună cu partenerii săi continuă campania de promovare a mecanismului „2%”, cu o serie de acțiuni publice menite să sensibilizeze contribuabilii să facă un gest de cetățenie activă folosind oportunitatea de a decide ca o parte a impozitului lor să fie folosită pentru combaterea problemelor sociale și dezvoltarea comunității sătmărene.

În cadrul „Târgului de Paște”, în perioada 21 – 30 martie, în zona pietonalei „Corneliu Coposu” din Satu Mare, Asociația „Stea” organizează o expoziție publică cu produse artizanale realizate de către copiii care activează în cadrul atelierelor „MeșteșugArt. Această acțiune se desfășoară ca parte a campaniei „2% – ne ajută să schimbăm destine”. Totodată, un grup de voluntari activi din cadrul asociației, va invita trecătorii să viziteze standul, oferindu-le în mod gratuit produse artizanale și invitându-i să completeze formularul de direcționare a 2% pentru a susține accesul la educație al copiilor din familii aflate în dificultate.

În cadrul aceleiași campanii 2%, Asociația „Stea” va organiza în data de 22 aprilie de la ora 14.00, tot în zona pietonalei „Corneliu Coposu” un flash-mob la care vor participa o echipa de 26 de voluntari francezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.