Bianco Milano deschide o gelaterie la Oradea

Bianco Milano

Prezentă încă din 2013 în Satu Mare, „Bianco Milano” deschide la sfârșitul acestei săptămâni o gelaterie și în municipiul Oradea. Reprezentanții firmei doresc ca pornind de la Satu Mare, să transforme brand-ul într-un lanț de gelaterii de talie internațională.

„Suntem prezenţi încă din 2013 pe piaţa din Satu Mare şi avem cereri de foarte mult timp să ne facem apariţia şi în alte locuri din ţară. Am ales Oradea pentru atmosfera cosmopolită şi modul în care s-a dezvoltat oraşul în ultimii ani; suntem foarte încrezători că produsul nostru va fi pe gustul orădenilor”, a declarat Cristian Sabo, brand managerul lanţului.

Reprezentanții Bianco Milano doresc să transforme brand-ul într-un lanţ de gelaterii de talie internaţională, pornind cu cele de la Satu Mare şi Oradea. Apoi, „Bianco Milano” promite să ajungă și în orașe precum Cluj sau Bucureşti în următorii doi ani, urmând ca apoi să depăşească graniţele țării, inclusiv printr-un sistem de francizare.

„Bianco Milano” este o gelaterie autentic italiană prezentă din 2013 pe piaţa din România, în oraşul Satu Mare. Pe lângă o gamă diversificată de deserturi îngheţate, potrivite pentru orice vreme, gelateria promite preparate cu ingrediente proaspete şi naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.