„Ziua porților deschise” la Asociația „Stea”

Stea1

Miercuri, 20 aprilie între orele 11.00-16.00, Asociația „Stea” își deschide porțile pentru sătmărenii care doresc să participe la o serie de activități, concursuri și ateliere pregătite de beneficiarii organizației. Cu această ocazie, în curtea asociaţiei dar și în centrul de zi se vor desfășura ateliere de creație, jocuri, atelier de face-painting și alte activități distractive la care sunt invitați să participe cât mai mulți sătmăreni.

Programul zilei va începe la ora 11.00 cu o prezentare a activităților și a rezultatelor obținute de către Asociația „Stea”, după care toți participanții sunt invitați la un program interactiv de activități pentru copii și adulți de toate vârstele, cu multă voie bună.

„Ziua porților deschise” se adresează în egală măsură copiilor, adulților și publicului larg care dorește să afle mai multe despre activitatea Asociației „Stea” și totodată, să petreacă momente vesele încercând diferitele surprize pregătite împreună cu o echipă de 19 voluntari francezi cu experiență în domeniul animației socio-educative.

Acțiunea de miercuri va oferi și prilejul descoperirii activităților pe care echipa educativă le desfășoară zilnic pentru cele 534 de persoane marginalizate care beneficiază de diferite servicii sociale și de bază oferite de asociație, precum cele ce asigură implicarea tinerilor în programul de terapie ocupațională prin horticultură în grădina și solarul din curtea asociației, dar și îndemânarea acestora la atelierele de creație.

„Ziua porților deschise” se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate” implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Satu Mare în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.