Piață modernă, inaugurată în cartierul Carpați I (Foto&Video)

Locuitorii din cartierul Carpați I au începând de azi, 19 aprilie, o piață agroalimentară modernă. Noul spațiu a fost inaugurat în prezența primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica și a viceprimarului Radu Roca. Valoarea investiției este de aproximativ 60.000 de euro.

„Azi e ziua când inaugurăm piața din Carpați I, o piață care nu a funcționat ani și ani de zile. Pentru început s-au așezat tarabele așa cum le vedeți, urmează să aducem și alte tarabe în funcție de adresabilitatea celor care doresc să desfacă aceste produse (…) Este a doua piață pe care o finalizăm, iar săptămâna viitoare, sau peste două săptămâni, sperăm să inaugurăm Piața Someș, e vorba de partea de afară, iar când va fi gata și interiorul, vom face și o recepție finală”, spune Dorel Coica.

Primarul a subliniat și faptul că, în vecinătatea pieței se va amenaja o parcare ecologică.

În prezent, în piața din Carpați I sunt amplasate 20 de tarabe. În ceea ce privește programul pieței, aceasta va funcționa între orele 07.00 și 20.00. Iarna, piața va fi deschisă în intervalul orar 07.00-18.00.

Suprafața totală a pieței este de 360 de metri pătrați, iar valoarea investiției se ridică la suma de aproximativ 60.000 de euro.

piata10

piata9

piata1

piata2

piata4

piata5

piata6

piata8

piata3

3 Comentarii la "Piață modernă, inaugurată în cartierul Carpați I (Foto&Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.