Mircea Drăgan, noul director al Direcției Județene pentru Cultură

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Prefectul Radu Bud l-a numit astăzi, 18 aprilie, prin ordin al Ministrului Culturii, pe Mircea Drăgan în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare. Evenimentul a fost marcat de la ora 12.30 în cabinetul prefectului, în prezenţa şefei Serviciului Monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, Ramona Antonescu şi a unor angajaţi ai instituţiei de cultură.

Astfel, prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 178, începând cu data de 18.04.2016, Mircea Drăgan, expert grad profesional principal la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, exercită cu caracter temporar, prin promovare, pentru o perioadă de maximum 6 luni, funcţia publică de conducere vacantă de director executiv gradul I la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare.

În vârstă de 55 de ani, cu o vechime de 11 ani în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare, Mircea Drăgan este de profesie inginer constructor şi este specializat în restaurare monumente istorice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.