Lucrări de igienizare la Spitalul Județean

Săptămâna viitoare încep lucrările de igienizare a unor secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Anunțul a fost făcut de către managerul SJU Satu Mare, Marcela Papici, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 18 aprilie.

Vor fi igienizate secțiile de: Chirurgie plastică, Chirurgie generală, ORL, Obsterică-Ginecologie și Urologia. Lucrările vor începe pe Secția de Chirurgie plastică.

„Intenția noastră este să mutăm secțiile pe fosta secție de Chirurgie cardio-vasculară, pe măsură ce igienizăm secțiile să mutăm paturile. Astfel, vom avea nevoie de o doză de toleranță din partea pacienților care se vor interna de acum. Probabil, lucrările vor dura proximativ, două-trei luni”, a declarat Papici.

Lucrările constau în înlocuirea geamurilor și ușilor, turnarea pe jos a unui strat de rășină epoxidică, iar pe unele secții se vor face și mici recompartimentări. Spre exemplu, Secția de Urologie va avea în plus un salon cu cinci paturi, având în vedere că sunt foarte mulți pacienți care ajung la această unitate.

spital10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.