André Rieu revine în concert la Bucureşti (Video)

andre-rieu

Celebrul violonist André Rieu va veni pentru a doua oară în concert la Bucureşti. Spectacolele sunt programate pentru zilele 11 şi 12 iunie, de la ora 20.30, în Piaţa Constituţiei.

În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susţinut la Bucureşti, nu mai puţin de şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, la spectacole fiind prezenți peste 85.000 de spectatori.

Artistul a primit pe 27 noiembrie 2015 titlul de ambasador onorific al Bucureştiului din partea primarului interimar al Capitalei, Răzvan Sava. Celebrul violonist declara atunci că, la 66 de ani, s-a îndrăgostit din nou, de poporul român.

Biletele pentru noul concert André Rieu au fost puse în vânzare şi sunt disponibile atât online prin www.eventim.ro, precum şi de la magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline de extravaganţă şi de emoţie. André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.