Vezi câștigătorii Concursului Județean de Vinuri (Foto)

Astăzi, 16 aprilie a avut loc decernarea premiilor câștigătorilor Concursului Județean de Vinuri. Evenimentul a avut loc în cadrul „Festivalului Vinului Sătmărean”, în prezența președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, pe scena amplasată în Piața 25 Octombrie.

Cei mai buni viticultori și cele mai bune vinuri din județ au fost premiate astăzi în cadrul „Festivalului Vinului Sătmărean”.

„Marele Aur” la categoria vinurilor albe a fost câștigat de un Riesling de Rhin, producție 2015, care provine din pivnița lui Leiher Geza din Halmeu. La această categorie s-au mai acordat 11 medalii de bronz, 26 medalii de argint și opt medalii de aur.

La categoria vinurilor roșii, „Marele Aur” i-a revenit unui Cuvee Selection (2013), produs de Weingut Brutler&Lieb SRL din Beltiug. În cadrul acestei categorii s-au mai acordat cinci medalii de bronz, 16 de argint și 22 medalii de aur.

La categoria vinurilor Rose, „Marele Aur” i-a revenit unui Rose produs în 2015 de către Cristian Năstase din Halmeu. În aceeași categorie au mai fost premiate cinci vinuri cu argint și unul cu aur.

premiere vinuri1

premiere vinuri2

premiere vinuri3

premiere vinuri5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.