Două cadavre descoperite în Someș (Foto&Video)

mort1

mort2

mort4

mort5

mort6

mort9

Cadavrele a doi bărbați care s-au înecat în Someș, au fost descoperite astăzi, 16 aprilie, la orele amiezii, în apele râului. Unul dintre cadavre a fost descoperit între Satu Mare și Păulești, în zona Pădurii Nucilor, iar al doilea în zona balastierei din Culciu Mare. 

Cel găsit în zona Pădurii Nucilor este cadavrul unui bărbat, însă anchetatorii nu au stabilit încă vârsta acestuia. Potrivit unuia dintre criminaliștii prezenți la scoaterea cadavrului din apele Someșului, acesta este în stare de putrefacție, și probabil că s-a înecat cu mai multe zile, poate chiar săptămâni în urmă..

„Este în apă de mai multe zile. Se pare că a fost adus de apă, iar în zona asta (Pădurea Nucilor) cadavrul a fost agățat de niște crengi de pe mal”, spune unul dintre anchetatori.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri și Poliție. Cadavrul bărbatului a fost scos din apă și transportat apoi la morga Spitalului Județean în vederea necropsiei, și stabilirea cauzelor morții.

De la intervenția din zona Pădurii Nucilor, echipajul de pompieri a pornit spre Culciu Mare pentru a scoate celălalt cadavru. Din informațiile pe care le avem este vorba tot despre un bărbat. Acesta s-a înecat în zona balastierei din Culciu.

Polițiștii au deschis anchete în ambele cazuri pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au întâmplat aceste tragedii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.