Sătmăreanca Alice Ardelean, la German MMA Championship

Alice Ardelean1

Alice Ardelean2

Sătmăreanca Alice Ardelean va lupta sâmbătă, 16 aprilie, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Galei „German MMA Championship”. Turneul va avea loc în orașul german Castrop-Rauxel. Alice va lupta la categoria de 52 de kg, unde o va avea ca adversară pe Aitek Emadi.

„Este cea mai mare promoție din Germania GMC (German MMA Championship) care a ajuns la ediția a VIII-a. Am participat și la ediția precedentă unde am învins-o pe Daniela Kortmann prin KO în runda a treia. Acum lupt cu Aitek Emadi tot la 52 de kg. Sunt foarte motivată și fericită că am ocazia să lupt din nou în această promoție”, a declarat pentru Sătmăreanul, Alice Ardelean.

În prezent, luptătoarea din Satu Mare se antrenează la No Limit Fight Academy Erlensee „unde îl am ca antrenor pe Anyelo Ruth, unul dintre cei mai buni antrenori de striking din Germania, iar la partea de sol mă antrenez cu Franco De Leonardis. Victoria i-o dedic unchiului meu, Roatiș Vasile, care a decedat de curând ! Va rămâne un exemplu de ambiție pentru mine”, mai spune Alice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.