Începe campania de orientare vocațională „Îmi construiesc viitorul !”

Sinziana Cristea

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE), cu sprijinul Consiliului Județean organizează în perioada 15 aprilie – 31 mai, campania de orientare vocațională „Îmi construiesc viitorul !”. Grupul țintă al acestui demers îl reprezintă elevii din clasele terminale.

Anunțul a fost făcut de către Sînziana Cristea, directorul CJRAE Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 15 aprilie la sediul IȘJ.

În cadrul campaniei se vor organiza mai multe activități dintre care amintim: „Săptămâna meseriilor” (18-22 aprilie, în liceele tehnologice); „Ziua porților deschise în licee”; work-shop-uri, etc.

De asemenea, și în acest an se organizează „Târgul Educației”, care cuprinde mai multe acțiuni în cadrul cărora vor avea loc prezentări ale ofertelor educaționale.

Astfel, pentru liceele din Carei și Tășnad, târgul va avea loc în data de 22 aprilie la Castelul Karolyi; pentru școlile din zona Satu Mare, la data de 20 mai la Ankora (fostul Grand Mall); tot în 20 mai se va desfășura și târgul destinat liceelor din Negrești-Oaș, care se va desfășura în parcul din fața primăriei din oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.