Copil tâlhărit în Grădina Romei

talharie

Doi tineri, unul de 14 iar al doilea de 18 ani, au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după ce au tâlhărit un băiat de 11 ani, în Grădina Romei din Satu Mare. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, alături de un alt tânăr, un bișnițar din Piața de Alimente nr. 1, care a încercat vânzarea telefonului furat.

Incidentul a avut loc joi, 14 aprilie, în jurul orei 13.35. Polițiștii au fost sunați de mama băiatului tâlhărit.

Femeia le-a povestit polițiștilor că fiul ei, în jurul orei 13.35, în timp ce traversa Parcul Grădina Romei, pe aleea ce face legătura între Calea Traian şi strada Crişan, două persoane l-au amenințat, după care i-au luat telefonul mobil, în valoare de aproximativ 800 de lei.

În urma investigațiilor efectuate oamenii legii au reuşit în cursul aceleiași zile identificarea şi prinderea celor doi tâlhari.

Concret, s-a stabilit că Norbert B. de 18 ani și C. T. de 14 ani, ambii din Satu Mare, l-au deposedat pe minor, prin amenințarea, de un telefon mobil, fiind astfel cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

După comiterea faptei, cei doi tineri au încercat să vândă telefonul în zona Pieţei de Alimente nr. 1 din Satu Mare, prin intermediul lui Costel M. de 25 de ani, care, cunoscând că telefonul provine din săvârșirea unei infracțiuni, a înlesnit autorilor comercializarea acestuia către o altă persoană.

În sarcina lui Costel M. s-a reținut săvârșirea infracțiunii de tăinuire, astfel că atât pentru el cât şi pentru cei doi autori, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.