Vezi ce spune Kereskenyi despre afișajul invocat de Coica

Kereskenyi Gabor

Referitor la afișajele expuse în mai multe locuri din oraș, la care a făcut trimitere primarul Dorel Coica în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 14 aprilie, deputatul Kereskenyi Gabor spune că acestea „sunt perfect legale” și că nu conțin nici un îndemn la vot.

„Toate aceste materiale care au apărut în spațiul public sunt perfect legale, potrivit Legii 115 din 2015 privind alegerea autorităților publice locale. În această perioadă nu este campanie, suntem în precampanie. Între 5 mai și 4 iunie, sunt într-adevăr interzise panourile publicitare, însă în prezent sunt perfect legale, cu mențiunea că nu pot conține un îndemn la vot. Adică, „Votați X sau Y”. Aceasta este singura interdicție. În campania electorală, conform legislației în vigoare, între 5 mai și 4 iunie se pot folosi doar afișe de mărime A3, flyere, etc.

Eu îi spun domnului primar, în loc să atace și să împroaște cu noroi, ar trebui să arate ce a făcut el patru ani de zile. Să le arate sătmărenilor ce a făcut. Și aș mai avea un îndemn pentru domnul primar: îl îndemn să nu se mai ocupe de UDMR, ci să se ocupe de conducerea instituției pe care o reprezintă”, a declarat pentru Sătmăreanul deputatul Kereskenyi Gabor.

2 Comentarii la "Vezi ce spune Kereskenyi despre afișajul invocat de Coica"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.