Dorel Coica promite dezvăluiri despre Kereskenyi

Dorel Coica

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, promite, de săptămâna viitoare, „seriale cu ce a mai făcut domnul Kereskenyi, lucruri interesante și plăcute din viața lui”. Anunțul a fost făcut de primarul Dorel Coica, în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 14 aprilie.

„În următoarele săptămâni o să avem seriale cu ce a mai făcut domnul Kereskenyi, cu lucruri interesante și plăcute din viața lui, implicarea dânsului în fel și fel de lucruri care nu sunt curate în activitatea dânsului de viceprimar și așa mai departe. O să aveți momente delicioase”, spune Dorel Coica.

De asemenea, primarul a subliniat faptul că nu îi stă în obicei să atace el primul, însă răspunde imediat la orice atacuri.

„Eu doar răspund la atacurri. Nu cred că m-ați văzut vreodată să atac eu pe cineva primul, în schimb am un simț de conservare extrem de bine dezvoltat și de bine pus la punct și răspund la orice atac. Știți foarte bine, că am capacitate, am minte, am intuiție, am feeling, am tot și pot să răspund la orice temă”, spune edilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.