Coica îl acuză pe Kereskenyi că încalcă hotărârea CL privind afișajul

afisaj

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 14 aprilie, primarul Dorel Coica l-a criticat pe deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, spunând că acesta a încălcat hotărârea Consiliului Local privind afișajul. Potrivit primarului, în mai multe locuri din municipiu sunt amplasate panouri cu sigla UDMR și cu numele candidatului Uniunii la scaunul de primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

„Un singur lucru vreau să vă amintesc. Domnul Kereskenyi este parlamentar din partea UDMR, probabil că e o rușine că este parlamentar, și este primul care încalcă hotărârea Consiliului Local privind afișajul pe raza municipiului. E vorba de acele panouri pe care și le-a pus, pe care apare cu sigla UDMR-ului, cu numele dânsului, și așa mai departe. Cei de la UDMR au fost cei mai vehemenți, când au spus, domnule, nu se afișează. Am fost de acord deoarece nici mie nu-mi place acest tip de afișaj. Dânsul și-a permis să pună niște panouri cu sigla și cu numele dânsului, în zona centrală, fără nici un fel de autorizație. Deci, încă odată. Este parlamentar UDMR și el încalcă primul hotărârea Consiliului Local”, a declarat primarul Dorel Coica.

Întrebat dacă o să-l amendeze, edilul a replicat că „nu are rost să-l amendez. Trăiește dintr-un salariu mic de bugetar, de parlamentar”.

Un Comentariu la "Coica îl acuză pe Kereskenyi că încalcă hotărârea CL privind afișajul"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.