ANI: Consilier local din Păulești, în conflict de interese

ANI

Un consilier local din Păulești, Aneta Pușkas, este în conflict de interese administrativ, potrivit unui document publicat astăzi, 14 aprilie pe site-ul Agenției Naționale de Integritate (ANI), www.integritate.eu.

Potrivit ANI „în perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea a cinci Hotărâri ale Consiliului Local Păulești, privind aprobarea acordării sprijinului financiar de la bugetul local al comunei Păulești pentru „Asociația pentru Hrip”, în cadrul căreia deține funcția de președinte și calitatea de membru fondator.

Ulterior adoptării hotărârilor, între Consiliul local Păulești și „Asociația pentru Hrip”, reprezentatã de PUSKAS ANETA, în calitate de președinte, au fost încheiate Contracte-cadru privind acordarea sprijinului financiar de la bugetul propriu al Consiliului local Păulești pentru asociație, așa cum a fost acesta aprobat prin Hotărârile Consiliului local.

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/ 2001 și art. 75, lit. f) și art. 77, alin. (1) și (2) din Legea 393/2004”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.