Echipajul „Shark Racing” ajunge pe cel mai înalt drum din România

Gabriel Ene & Ciprian Solomon

Gabriel Ene și Ciprian Solomon se pregătesc pentru provocarea lansată de Raliul Sibiului, participanții urmând a ataca virajele celui mai înalt drum din România, Transalpina.

După o primă etapă în care materialul de concurs a împiedicat echipajul „Shark Racing” să ajungă la final, componenții echipei s-au mobilizat și au remediat problemele tehnice apărute astfel încât obiectivul propus la începutul sezonului competițional de a progresa treptat și a termina toate etapele, să se poată concretiza.

„Imediat după finalul Tess Rally Brașov am început să analizăm problemele apărute la mașină. Dat fiind faptul că mașina de concurs din acest an este una nouă pentru noi, ne-a luat ceva timp până am identificat cauza care a dus la abandonul de la Brașov. Trebuie să le mulțumesc pe această cale lui Mario Laslo și Răzvan Chelaru care au muncit aproape neîntrerupt astfel încât să putem fi prezenți la Sibiu. Am avut și o sesiune de teste week-end-ul trecut pe circuitul de la Adancata unde am pus la punct ultimele detalii și sper că acum totul să decurgă bine”, a declarat Gabriel Laurențiu Ene.

„Avem un format nou în acest an la Raliul Sibiului și aștept cu nerăbdare Super Speciala din centrul orașului Sibiu care cred că va aduna foarte mulți spectatori și va oferi un show așa cum vedem în competițiile de talie mondială. Noi vom aborda etapa așa cum am făcut-o întotdeauna căutând să creștem ritmul treptat și să ajungem cu bine la final. Ne vedem la Sibiu”, a încheiat vicecampionul clasei rezervate debutanților din 2015, Gabriel Ene.

Raliul Sibiului 2016 se va desfășura între 15-16 aprilie 2016 și a pregătit concurenților 107 km împărțiți în 12 probe speciale, iar startul festiv organizat în Piața Mare, va avea loc joi începând cu ora 19.30.

Echipajul „Shark Racing” va beneficia de sprijinul SGMarket.ro RallyTube, Serus și Ideal Media Advertising pe întreaga durată a sezonului competițional 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.