Spectacol la Filarmonică în memoria Paulei Raț

Paula Rat

Filarmonica „Dinu Lipati” va găzdui vineri (15 aprilie) seara un spectacol dedicat memoriei Paulei Raț, fiica fostului președinte al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, cea care în urmă cu un an de zile a murit într-un accident de circulație lângă localitatea bihoreană Avram Iancu.

Anunțul legat de spectacol a fost făcut chiar de către tatăl Paulei.

„Vineri, 15 aprilie 2016, la împlinirea unui an de la plecarea în ceruri a îngerului nostru, Paula Raț, va avea loc un spectacol „În Memoria Paulei Raț”, la orele 19.00 în sala Filarmonicii. Vor cânta: Raluca Dumitru, Goja Luca, Ansamblul Folcloric „Doina Codrului” a Școlii Populare de Arte, surorile Hotca, Andra Zelenac, Rareș Jucan, Fernea Tincuța, Formația XXL cu Pop Florin și Petrică Mureșan. Intrarea este gratuită”, este mesajul postat de Catrinel Raț, pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că în seara zilei de 17 aprilie, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. În mașină se afla și Paula Raț, respectiv părinții lui Adrian Foldi.

În urma impactului Paula Raț a decedat. Adrian Foldi, împreună cu părinții săi, care se aflau pe bancheta din spate a mașinii, au suferit leziuni grave.

La câteva zile după producerea accidentului a murit și tatăl lui Adrian Foldi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.