Sătmăreanca Mariana Savin, felicitată de consulul României la Viena

Mariana Savin

Sătmăreanca Mariana Savin (foto stânga), proprietara cimitirului privat „Înălțarea” de pe Drumul Careiului din Satu Mare a fost felicitată de consulul României la Viena, dr. Gabriela Mihaela Folfa, pentru curajul de a investi într-un loc de veci ecumenic în orașul nostru.

Totul s-a întâmplat la „Leadreship Conferece” în Viena, un eveniment destinat oamenilor de afaceri din Diaspora ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în capitala Austriei.

„Am avut onoarea de a participa la Leadreship Conferece în Viena, alături de mulți antreprenori din Austria și din România (…) Discursul meu a captat din nou atenția, iar la final am fost felicitată de mulți antreprenori și personal de doamna consul al României la Viena, dr. Gabriela Mihaela Folfa, pentru curajul de care am dat dovadă să construiesc un cimitir ecumenic privat în Satu Mare. Am învățat multe de la toți participanții, cărora le doresc multă putere de muncă și să aibă succese în activitatea pe care o desfășoară fiecare”, spune Mariana Savin.

Cimitirul Ecumenic „Înălțarea” a fost înființat în septembrie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.