Organigrama Primăriei a picat la vot

organigrama1

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 12 aprilie consilierii municipali au respins proiectul de hotărâre cu privire la organigrama primăriei și instituțiilor subordonate. La ședință a participat și deputatul Kereskenyi Gabor, care a declarat că le cere consilierilor UDMR să nu voteze acest proiect de hotărâre.

În luarea de cuvânt, parlamentarul sătmărean a declarat că nu este de acord ca înainte cu două luni de alegerile locale să se modifice organigrama Primăriei. „În consecință, UDMR nu va vota acest proiect de hotărâre”, a declarat Kereskenyi.

Într-o conferință de presă susținută după ședința de Consiliu Local, primarul Dorel Coica l-a criticat pe deputatul Kereskenyi Gabor și a explicat că „așa cum se așteptau și colegii mei, UDMR și PNL au blocat organizgrama. Rămânem în continuare descoperiţi la foarte multe capitole, şi aici mă gândesc la achiziţii, investiţii, proiecte europene şi în alte zone. La ADP aveam nevoie să transferăm 25 de posturi pentru muncitori necalificaţi ca să putem proteja şi îngriji acele locuri de joacă pe care le-am făcut.

Organigrama a fost discutată cu toţi consilierii, au fost şi domnul Maskulik din partea UDMR şi domnul Albu din partea PNL, au fost în totalitate de acord cu ea, a primit avizul ANFP-ului (…) Este o ambiţie personală pentru că dânsul personal mi-a transmis ieri când a fost în biroul primarului să o lăsăm după data de 5 că dacă va veni dânsul în calitate de primar va aduce specialişti pentru investiţii, achiziţii şi proiecte europene din Ungaria, pentru că dânsul are relaţii foarte bune, ei sunt foarte bine pregătiţi şi vor veni ei să ne rezolve problemele noastre în municipiul Satu Mare”, spune Dorel Coica.

Edilul a mai explicat că de trei ani de zile nu s-au făcut angajări la Primărie, însă în schimb au plecat foarte mulți tineri, în alte locuri mai bine plătite. „Eu îii înțeleg, dar în asemenea condiții noi nu avem cu cine să lucrăm”, spune primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.