Caravana PNDR la Satu Mare

Mihali

În cadrul promovării oportunităţilor de finaţare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, Oficiul Judeţean pentru Finaţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) continuă seria întâlnirilor informale cu potenţialii beneficiari din judeţ.

Întâlnire se desfășoară în cadrul campaniei „Aducem PNDR la tine acasă”, după următorul program:

-În cadrul programului „Școala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai
informat” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, OJFIR Satu Mare va prezenta unui grup de elevi două proiecte de succes finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Fabrica de ciocolată de la Odoreu respectiv pensiunea Ana din aceeasi localitate. Scopul intâlnirii este constientizarea importanței accesării fondurilor europene si familiarizarea elevilor cu mecanismele de finanțare.

-Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Oficiul Județean
pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, reprezintă un bun prilej de a va prezenta oportunități de finanțare prin măsuri ale PNDR unde sprijinul financiar se poate ridica până la 100%. Acțiunea va avea loc joi, 14.04.2016, în Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 08.30.

-Luni, 18.04.2016, campania „Aducem PNDR la tine acasă” ajunge la
Tarna Mare unde cu sprijinul Primăriei, va avea loc o întâlnire informativă.

Evenimentul ce va avea loc la sediul Primariei Tarna Mare, face parte din seria acțiunilor de promovare a PNDR desfășurate în județul Satu Mare si are ca scop prezentarea principalului instrument de dezvoltare a mediului rural românesc și de realizare a unei economii rurale durabile și prospere.

Sunt invitați să participe: fermieri, asociaţiile din mediul rural, oameni de afaceri sau persoane care vor să îşi deschidă propria afacere, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ONG-urilor şi a unităţilor de cult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.