Penitenciarul Satu Mare recrutează candidaţi pentru concursul de admitere

penitenciar2

În perioada 4 – 22 aprile, o echipă din cadrul Penitenciarului Satu Mare va derula, în liceele şi şcolile postliceale din municipiul Satu Mare, o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar 2016-2017 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar.

Cu această ocazie, vor fi prezentate elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A. I. Cuza”, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” Bucureşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute de la Penitenciarul Satu Mare – Birou Resurse Umane (nr. telefon 0261-715488) sau la sediul instituţiei str. Mileniului nr. 2, Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.