Fantezia Decor Satu Mare, locul II la GastroPan (Foto)

Otilia Rapa3

Otilia Rapa2

Otilia Rapa4

Otilia si Alex Rapa

Sătmăreanca Otilia Râpa, administratoarea Fantezia Decor Satu Mare, și-a adjudecat locul II la secțiunea „Creație artistică din pastă de zahăr” din cadrul celei de-a VIII-a ediții a Târgului de panificație și cofetărie „GastroPan”, care se desfășoară în aceste zile la Centrul Expo President din Târgu Mureș.

Cofetarii au avut ca temă de creație în acest an Carnavalul de la Veneția.

„Ideea este că, cei care vizitează Veneția, carnavalul, le place atât de mult orașul și atmosfera de acolo, încât ar aduce Veneția acasă”, spune Otilia Râpa.

Tortul Otiliei Râpa „Vreau să duc Veneția acasă” ascunde și o adevărată poveste. „Tortul, reprezintă de fapt, o pictură realizată cu aerograful. Este o pictură care reprezintă Veneția, măști de carnaval, dar și clădiri din oraș. În spatele tortului este o participntă la eveniment, îmbrăcată în decor de carnaval, care, de această dată este pictată cu mâna și nu realizată cu aerograful, și care ține tortul în brațe. Adică, ține Veneția în brațe. Deci, atât de mult îi place Veneția, încât vrea să o ducă acasă. Asta este povestea tortului cu care am câștigal locul II la categoria Creație artistică din pastă de zahăr”, a declarat pentru Sătmăreanul, Otilia Râpa.

Pe lângă acest prestigios loc, în cadrul cadrul categoriei „Gustul tortului”, Otilia Râpa și Alexandru Râpa au obținut câte o mențiune. Competiția continuă și astăzi, 8 aprilie, astfel că sămărenii de la Fantezia Decor au șanse reale să se întoarcă acasă cu mai multe premii.

Categoria la care a concurat Otilia Râpa a fost câștigată de Ionela Velniceriu de la Megasimitis SRL, iar locul III a fost adjudecat de Irina Antochi de la SC Patioan Com SRL.
La eventul de la Târgu Mureș participă 133 de furnizori de talie mondială de pe patru continente, din țări precum Egipt, SUA, Germania, Franța, Grecia, Serbia, Bulgaria, Polonia, Olanda și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.