„Albinuțele”, cele mai tari la reciclare

reciclare1

reciclare2

reciclare3

reciclare4

În contextul programului de educație ecologică „Cel mai tare la reciclare”, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare în parteneriat cu Instituția Prefectului, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) și operatorii economici autorizați pentru desfășurarea activității de colectare a deșeurilor de ambalaje, organizează pe parcursul lunii aprilie ample campanii de conştientizare a populaţiei privind importanța și necesitatea colectării selective a deșeurilor reciclabile (hârtie și carton, plastic/metal, sticlă, DEEE).

Campania se adresează tuturor cetățenilor și are ca scop minimizarea cantităților de deșeuri depozitate la depozitul ecologic al județului Satu Mare, dar și creșterea gradului de recuperare a acestora, prin impulsionarea colectării selective a deșeurilor reciclabile la nivelul întregii comunități sătmărene.

Startul campaniei a avut loc joi, 7 aprilie, începând cu ora 10.00, la punctul de colectare selectivă amplasat în zona Parcului UFO din cartierul Micro 17. La această primă acțiune au participat cei mai tineri cetățeni ai muncipiului, și anume Grupa „Albinuțelor” de la Grădinița nr. 33 din municipiul Satu Mare alături de cadrele didactice ale unității.

La finalul acțiunii din Parcul UFO, toți preșcolarii au fost recompensați cu materiale promoționale aferente campaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.