Aurelia Fedorca: „ Avansăm în ritm alert și cu lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș”

Lucrările la Centrul Multicultural din Negrești-Oaș sunt în grafic, iar construcția va fi ridicată până în vara acestui an. În cadrul clădirii vor funcționa Casa de cultură cu sală de spectacole și de conferințe, biblioteca, cinematograful dar și mai multe galerii. De asemenea, imobilul va dispune și de o parcare subterană, cu toate dotările.

„Avansăm în ritm alert și cu lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș. Parcarea subterană a fost construită, mai avem un pic și ieșim din pământ, cum ar spune constructorii. Până în vară construcția va fi ridicată, după care vor urma finisajele. Îmi doresc ca această construcție modernă să fie un simbol pentru dezvoltarea orașului nostru. Va fi locul în care ne vom da întâlnire la evenimentele importante, locul în care tinerii își vor petrece timpul liber, locul care va anima orașul. Este dovada că dacă vrem cu adevărat, putem să facem lucruri minunate împreună”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Valoarea proiectului este de 3 milioane de euro, iar noul așezământ va cuprinde.

Termenul de finalizare al investiției este decembrie 2016, iar lucrările sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții.

Negresti1

Negresti2

Negresti3

Negresti4

Negresti5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.