Regal vestimentar, sâmbătă, la „Fashion’s Night Out” (Galerie foto)

Sala de evenimente „Esedra” va găzdui sâmbătă (9 aprilie) seara, un adevărat regal vestimentar. În cadrul „Fashion’s Night Out” care va începe la ora 18.00, își vor prezenta colecțiile 17 designeri dar și firme din domeniul vestimentar. Intrarea este gratuită.

În continuare vă prezentăm o scurtă descriere a colecțiile care urmează a fi prezentate în cadrul „Fashion’s Night Out”:

Brandul „Inedit” propune ținute casual, chic, respectiv creații vestimentare destinate evenimentelor atât femeilor cât și bărbaților. Ținutele dedicate femeilor sunt alcătuite din dantelă, print-uri geometrice și florale care completează o viziune pozitivă, proaspătă, plină de farmec și naturalețe. Linia masculină a colecției este alcătuită din ținute de zi lejere, în tonuri îndrăznețe sau pastelate, animate de caroiajele inspirate de interpretările actuale ale stilul dandy.

Colecția „RAINBOW TOUCH” by Cristina Mureșan este formată din rochii și salopete într-o culoare dar care devin speciale prin elementele colorate, care dau farmec întregii colecții.

Colecția „Vibes” by Karra Launi propune pentru anul acesta rochii de seară în culori vibrante și culori pastelate fiind executate cu diferite drapaje din material dând o notă excentrică rochiei, mărgele și pietre sau diferite dantele care conferă feminitate și delicatețe.

„Adalin” a adus costumelor un aspect de noutate îmbinată armonios cu eleganța clasică. Brandul „Adalin” se adresează bărbatului care ține la imaginea personală, propunând creații care vor să accentueze nu doar aspectul fizic al purtătorului, ci și personalitatea acestuia.

În acest sezon „Diva” by Liana Szilagyi a pregătit Colecția „15 Shades of Diva”, inspirată de femeia urbană care excelează prin grație, stil și senzualitate. Liana dorește să pună accent prin această colecție pe rafinamentul feminin.

„Fata care a vorbit cu tăcerea ierbii” este ultimul act al „Trilogiei Divelor”, un proiect vestimentar semnat de Cosmin Mureșan pentru „CM – creation de mode”. Colecția este una feminină, aparent simplă, cu accente retro.

Colecția „WORK” a Dianei Breban a fost făcută cu multă dăruire, plăcere și pasiune. Rochii de gală, voaluri de mătase și dantelă.

Designer-ul Ciprian Crăciun, semnatarul colecțiilor „SPENCER”, ne propune o linie vestimentară numită „Evoluția ilicelor” care încearcă să readucă în prim-plan vestele de bărbați. Accesoriile sunt oferite de „Honett”, un brand apărut recent pe piața din Satu Mare, care se recomandă a fi aliatul bărbaților care își doresc un accesoriu vestimentar confecționat special pentru ei, fiecare produs având inscripționat pe spate sau pe față numele purtătorului.

Piesele vestimentare din colecția street style „White Feeling” /spring-summer 2016, semnată de Nicoleta Obis, sunt menite să confere o stare de spirit pozitivă, confortabilă și lejeră pe parcursul întregii zile.

Aflate la debut cu colecția „Avant-garde”, Raluca Mureșan și Anca Marian ne promit o prezentare avangardistă. Raluca, creatoarea ținutelor vestimenare, a îmbinat tradiționalul și modernul, creând o lume inedită, îndrăzneață și atractivă. Colecția se completează cu accesorii florale create manual, fiind o colecție de pionierat al Ancăi Marian, absolventă a facultății de peisagistică din Cluj-Napoca.

Alexandra Catargiu ne invită să descoperim un univers de senzații ce se ascunde printre petalele florilor de mărgele, făcându-ne să trăim esențialul vieții: dragostea și pasiunea. O colecție de bijuterii handmade, „Nemuritoarele de ATC”.

Colecția „SHAPES” reprezintă o nouă aventură de imagine, Sebastian David reinterpretând pantalonul în garderoba feminină, aceștia fiind completați de structuri inspirate din estul îndepărtat, combinate cu decupaje elaborate.

Colecția „Nonchalance” a Mihaelei Cîrlugea este compusă din ținute vaporoase din dantelă, triplu voal, tafta, culori vii, mănuși, pene; totul degajând un aer proaspăt și optimist.

Lorand Coza a pregătit o colecție exclusiv masculină, dedicată bărbaților emoționali, sensibili, cu o puternică înclinație artistică. Colecția cuprinde ținute alcătuite din pantaloni de costum până la gleznă, sacouri la patru nasturi colorați și diferiți.

„TRUE”, semnată de Ramona Năprădean, este o colecție plină de forță și finețe alcătuită din rochii feminine, elegante cu linii fluide. Creațiile sunt semnate cu flori robuste, din fibră naturală (lână împâslită) prelucrate manual de designer, bucată cu bucată.

Echipa „LCT COLLECTION SRL” a creat o colecție menită să impresioneze prin calitatea și simplitatea țesăturilor folosite. Costumele din colectia „OPEN OFFICE” sunt uniforma bărbatului pentru care imaginea contează, ținutele lor fiind un adevărat must have al sezonului, fie ca abordați stilul sobru sau extravagant.

Ioana Călin a fost desemnată „Cel mai bun designer de rochii de mireasă” din România, în cadrul Galei „Romanian Fashion Awards”, eveniment ce a avut loc pe 6 decembrie 2015 la București. La „Fashion’s Night Out” va prezenta colecția „Believe in Fairytales” cu accesoriile create de Diana Mândruț.

Fotografiile au fost realizate de către Oli Marchis, la Restaurantul „Esedra” cu manechinii Agenției „Trust Models”.

 

Adalin

Alexandra Catargiu

Atelier Cris Fashion

Cosmin Muresan

Diana Breban

Diva by Liana Szilagyi

Inedit

Karra Launi

L'atelier Ioana Calin

LCT Collection

Lorand Coza

Mihaela Cirlugea

Nicoleta Obis

OLI_5980

OLI_5987

OLI_5996

Raluca Muresan&Anca Marian

Ramona Napradean

Sebastian David

Spencer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.