„Micul print”, un spectacol pentru copii și oameni mari

Micul print

Marți 12 aprilie, la ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură, va avea loc premiera spectacolului „Micul print” adaptare după Antoine de Saint-Exupéry, regia Marius Costache. Decorul și costumele sunt realizate de Alexandru Radu iar păpușile de Marius Costache.

În cadrul spectacolului joacă actorii: Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan și Cristian But. Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți, respectiv 15 lei pentru copii.

Când un om mare, să zicem un aviator, știe că un desen cu o pălărie nu e o pălărie, ci un șarpe boa care a înghițit un elefant, iar unei flori nu îi mai este frică de tigri și de ghearele lor, înseamnă că vede cu ochii unui copil. Iar când omul acesta mare acceptă prietenia unei vulpi îmblânzite, înseamnă că un copil, un prinț între copii, se bucură de oaia mititică din lădița desenată de omul cel mare. Și dacă nu vedeți oaia din lădiță, e pentru că ochii nu pot să pătrundă în miezul lucrurilor. Limpede vezi numai cu inima. Așa ne învață Micul Prinț, care la rândul lui, așa a învățat de la vulpea care a vrut să fie îmblânzită. (Marius Costache)

Biletele se pot cumpăra de la Agenția teatrală (Casa de bilete), strada Horea nr. 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.