George Vulturescu s-a pensionat

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Prefectul Radu Bud i-a înmânat astăzi, 6 aprilie, o diplomă de excelenţă directorului Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Satu Mare, George Pop Silaghi alias George Vulturescu. Șeful Direcției pentru Cultură s-a pensionat.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a mulţumit acestuia pentru întreaga sa activitate, dar mai ales pentru moştenirea culturală pe care o lasă sătmărenilor. La rândul său, Vulturescu i-a oferit prefectului cel mai recent volum al său, „Cartea de la Satu Mare”.

Prin diploma emisă de către Ministerul Culturii şi semnată de ministrul Vlad Alexandrescu se mulţumeşte lui George Vulturescu pentru activitatea depusă în slujba culturii române, pentru dăruirea şi întreaga carieră profesională şi editorială, pentru promovarea valorilor culturale şi literare sătmărene, în context naţional şi european.

Având în vedere că începând cu data de 18 martie 2016 George Vulturescu s-a pensionat, această diplomă reprezintă şi o recunoaştere a activităţii de 20 de ani depuse în fruntea Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Satu Mare.

Evenimentul s-a desfăşurat în cabinetul prefectului judeţului Satu Mare, în acest cadru fiind prezenţi toţi angajaţii Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.