Euras renuță la „bătălia” pentru reabilitarea Pasajului „Vulturul Negru” din Oradea

Oradea1

Firma Euras din Satu Mare a renunțat la contestarea licitației privind rezultatul procedurii de achiziție publică prin care lucrările de refacere a pavajului din Pasajul „Vulturul Negru” din Oradea au fost atribuite orădenilor de la Drumuri Orășenești. Contestația a fost depusă pe data de 23 martie.

Reprezentanții firmei sătmărene s-au plâns Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) că Primăria Oradea i-a nedreptățit, descalificându-le oferta mai avantajoasă financiar. Având în vedere că un eventual proces ar fi amânat până în vară lucrările ce trebuie finalizate până la 31 iunie, sătmărenii au fost convinși de viceprimarul municipiului Oradea, Mircea Mălan, să renunțe la contestație, fără să-şi motiveze schimbarea de poziţie, lucru consfinţit vinerea (1 aprilie) trecută şi de CNSC printr-o decizie.

Firma sătmăreană Euras a mai avut lucrări în Oradea, fiind cea care a reabilitat bisericile orădene în cadrul proiectului „Punţi Crişene”.

SC Euras SRL a fost înființată în anul 1994, având ca activitate de bază restaurarea monumentelor istorice, construcții civile și industriale. Firma este autorizată de către Ministerul Culturii și Cultelor pentru execuția lucrărilor de restaurare a monumentelor istorice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.