„Bătălie” mare pentru Postul de Poliție Apa

politisti

Până în prezent 15 candidați au optat pentru Poliția din Apa, postul fiind scos la concurs alături de celelalte 47 de locuri de la nivelul altor posturi de poliție din județ. În ansamblu, în primele două zile de înscriere, la IPJ Satu Mare au fost preluate cererile a 221 de candidaţi.

Opţiunile candidaţilor înscrişi până în prezent, diferă în funcţie de postul scos la concurs şi se situează între 15 candidaţi (de exemplu la Postul de Poliție Apa) şi un singur candidat înscris la Posturile de Poliţie Cămârzana şi Andrid.

La sfârşitul fiecărei zile de înscriere, pentru informarea în timp util a candidaţilor, la sediul inspectoratului va fi afişată situaţia înscrierilor, defalcată pe posturi scoase la concurs.

Reamintim că înscrierea candidaţilor se face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8 aprilie, în zile lucrătoare, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la structura de resurse umane de la sediul IPJ Satu Mare.

Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15 aprilie, la ora 16.00.

Înscrierile se fac personal şi este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate, decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.