„Ziua automobilistului”, marcată la Colegiul Tehnic „UNIO – Traian Vuia”

elevi1

elevi2

elevi3

elevi4

elevi5

Azi, 5 aprilie, la Colegiul Tehnic „UNIO – Traian Vuia”, a fost sărbătorită „Ziua automobilistului” printr-o serie de manifestări organizate de maiştrii instructori și profesorii de legislaţie.

La activităţi au participat elevi din trei clase care au profil de mecanic auto, dar și alţi colegi de-ai lor, interesaţi de domeniul auto. Deoarece Colegiul Tehnic „UNIO-Traian Vuia” deţine o școală de şoferi autorizată, ziua a început cu o demonstraţie de îndemânare în manevrarea automobilului.

La sfârşitul activității, elevii doritori au putut să urce la volan pentru a-și testa abilităţile. În continuare, s-a desfăşurat un concurs pe bază de chestionare auto, la care au participat elevii care urmează să dea examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

S-a desfășurat apoi o prezentare a unor accidente și a cauzelor lor, la care au participat și reprezentanţii Poliției Rutiere, agenţii Gheorghe Oprea și Sebastian Pereș, care le-au vorbit elevilor despre riscurile conducerii imprudente și responsabilităţile şoferilor în trafic.

La finalul prezentării, s-a vizionat un film referitor la efectele teribilismului la volan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.