Negrești-Oaș: A început asfaltarea străzilor Crizantemelor și 1 Iunie

În aceste zile, la Negrești-Oaș au început lucrările de asfaltare ale străzilor Crizantemelor și 1 Iunie (tronson Moților – Plopilor). Totodată, tronsonul Morii – intersecție strada Pădurii a fost pregătit pentru turnarea stratului de asfalt.

Primăria Negrești-Oaș a început lucrările de modernizare pe nouă străzi din oraș, în cadrul unui proiect mai amplu finanțat prin PNDL și de la bugetul local. Proiectul vizează în total modernizarea a 19 străzi din oraș.

În această perioadă se lucrează pe următoarele străzi: 1 Iunie (tronson Moţilor – Plopilor şi tronson Morii – Pădurii); Moților (tronson 1 Iunie – Ion Creangă); Salcâmilor; Viitorului; Pădurii; Livezilor (tronson str. Zorilor – capăt); Crizantemelor; Morii din Tur și Șoferilor din Tur.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca a declarat că după ce se va avansa cu lucrările pe cele nouă străzi vor intra în modernizare altele, următoarele pe listă fiind: Arenei, Tudor Vladimirescu, Turului și Borcutului.

În cadrul acestui proiect, anul trecut au fost modernizate străzile Primăverii și Pieții, urmând ca pe celelalte străzi lucrările să înceapă în cursul acestui an.

strazi1

strazi2

strazi3

strazi4

strazi5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.