Frații Podac au cucerit cinci medalii la Campionatul Național de Skandenberg (Foto)

Frații Dumitru și Ionuț Podac din Moișeni au demonstrat și de această dată că Satu Mare este la înălțime în ceea ce privește sporturile de forță, cucerind două medalii de argint și trei de bronz în cadrul Campionatului Național de Skandenberg, competiție ce s-a desfășurat în perioada 1-3 aprilie la Codlea.

De fapt, Dumitru Podac este vicecampion național la brațul stâng, fiind învins în finală de multiplul campion mondial Ion Oncescu, iar pe brațul drept a ieșit pe locul III.
Ionuț Podac este vicempion național pe brațul drept, iar pe brațul stâng a cucerit medalia de bronz. De asemenea, Ionuț Podac mai are în palmares și o medalie de bronz la categoroa „Open”.

„Sâmbătă (2 aprilie) pe brațul stâng am câștigat medalia de argint fiind învins în finală de multiplu campion mondial Ion Oncescu. Ionuț a câștigat și el medalia de bronz tot la aceeași categorie. Duminică (3 aprilie), pe brațul drept, am cucerit tot locurile II și III, doar că eu am ieșit pe III și Ionuț pe II. Deci Ionuț a câștigat medalia de argint pe brațul drept și eu medalia de bronz”, a declarat pentru Sătmăreanul, Dumitru Podac.

Ionuț Podac a participat sâmbătă pe bratul stâng și la categoria „Open” (cel mai puternic român) unde ieșit pe locul III după mai multe meciuri foarte disputate.

„Eu nu am participat la „Open” fiind accidentat, mi-a recidivat o accidentare în timpul categoriei de 100 de kg. Deci, totalizăm un număr de cinci medalii la această competiție, două de argint de argint și trei de bronz”, spune Dumitru Podac.

Skandenberg1

Skandenberg2

Skandenberg3

Skandenberg4

Skandenberg5

Skandenberg6

Skandenberg7

Skandenberg8

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.