„Eroul” de pe dig, arestat pentru tâlhărie

Razvan Panait

Andrei Răzvan Panait, tânărul de 17 ani care la începutul lunii februarie a împiedicat comiterea unei tâlhării asupra casierei de la CBA, a ajuns el însuși după gratii. Incidentul după care Panait a fost supranumit și „eroul” de pe dig a avut loc în data de 3 februarie, în plină zi, pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare.

Paradoxal, după ce în urmă cu nici două luni de zile a recuperat geanta casierei în care erau 72.000 de lei, Panait a ajuns după gratii tot pentru o tâlhărie.

Împreună cu prietenul său, Benjamin Blaga, „eroul” a intrat în curtea unui bărbat din Negrești-Oaș, pe care cei l-au bătut și i-au luat banii, adică 200 de lei și 50 de euro.
La data de 29 martie, pe numele cei doi tâlhari, Răzvan Panait și Benjamin Blaga, Judecătoria Negrești-Oaș a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi au contestat decizia judecătorilor, însă la data de 1 aprilie Tribunalul Satu Mare a confirmat soluția dată de magistrații negreșteni.

Vă reamintim că în data de 3 februarie 2016, angajata magazinului CBA din Satu Mare, Gabriela K. de 43 de ani, a fost atacată de un tânăr de 23 de ani din Livada, Arnold Kovacs. Tâlharul i-a luat femeii geanta în care era suma de 72.000 lei, bani care reprezentau încasările societății la care lucrează, pe care aceasta dorea să o depună la bancă.

Auzind strigătele femeii atacate, Andrei Răzvan Panait a alergat după tâlhar pe digul Someșului, până ce a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze până la sosirea polițiștilor.
Răzvan panait nu este la prima încălcare a legii. Potrivit unor surse din cadrul poliției acesta a fost internat într-un centru educative deoarece a atacat o bătrână, după care i-a luat banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.