Nicolae Dima este noul șef al ISU „Someș” Satu Mare (Galerie Foto&Video)

Nicolae Dima

pompieri1

pompieri2

pompieri3

pompieri4

pompieri5

pompieri6

pompieri7

pompieri8

pompieri9

pompieri10

pompieri11

pompieri12

Astăzi, 3 aprilie a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare. Astfel, noul șef al pompierilor sătmăreni este colonelul Nicolae Dima, care a fost împuternicit în această funcție, pe o perioadă de șase luni, de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce fostul șef, Dan Gheorghe, a ieșit la pensie.

Ceremonia a avut loc de la ora 13.00 pe platoul din Piața 25 Octombrie, în prezența prim-adjunctului inspectorului general al IGSU, locotenent colonel Daniel-Marian Dragne, al prefectului Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, președintelui Consiliului Județean (CJ) Adrian Ștef, primarului Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca dar și ai unor șefi de inspectorate pentru situații de urgență din alte județe ale țării.

Nicolae Dima a fost împuternicit la comanda ISU „Someș” Satu Mare, după ce Dan Gheorghe a ieșit la pensie. Acesta a fost la comanda unității din Satu Mare o perioadă de trei ani.

În luările de cuvânt prefectul Radu Bud, președintele CJ Adrian Ștef și primarul Dorel Coica l-au felicitat pe fostul șef al ISU Satu Mare, Dan Gheorghe și, totodată, i-au urat succes lui Nicolae Dima, asigurându-l de tot sprijinul instituțiilor pe care le reprezintă.

„Este un moment foarte emoționant, pe care după o anumită vreme o să-l trăiți și dumneavoastră. A fost o activitate, eu zic, rodnică făcută în slujba comunității, în slujba societății, sub drapel, sub jurământ. M-am dedicat trup și suflet acestei meserii. Am făcut-o cu multă dragoste, cu multă pasiune, și drumurile nu se opresc aici. Dacă, cariera militară s-a încheiat, voi continua într-un alt domeniu de activitate, sunt inginer de profesie și vreau încă cel puțin 14-15 ani să mai arăt că mai am ceva de spus”, a declarat Dan Gheorghe după ceremonia de astăzi.

Cu privire la noul șef al ISU „Someș” Satu Mare, Dan Gheorghe a declarat că „domnul colonel Nicolae Dima este foarte bine pregătit, este soluția cea mai bună în momentul de față pentru a comanda Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare”.

La rândul său, noul șef al ISU Satu Mare, colonelul Nicolae Dima a declarat în fața camerelor de luat vederi că „negreșit, simt emoțiile momentului. Așa cum spunea și domnul colonel Dan, fostul inspector șef, aceste ceremonii militare au menirea de a crea emoție în rândul celor care participă la ele”. Acesta nu a vrut să spună însă nimic legat de obiectivele pe care le are în fruntea USU „Someș” Satu Mare.

Ceremonia s-a terminat cu defilarea pompierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.