Dan Gheorghe, invitat să se alăture echipei de la Consiliul Județean (Video)

Fostul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare, Dan Gheorghe, a fost invitat să se alăture echipei de la Consiliul Județean (CJ) Satu Mare. Invitația a fost lansată de către președintele CJ, Adrian Ștef, în cadrul ceremoniei de predare-primire a comenzii ISU „Someș”, eveniment ce a avut loc astăzi, 3 aprilie, pe platoul din Piața 25 Octombrie.

Dan Gheorghe s-a pensionat, motiv pentru care la comanda unității a fost împuternicit colonelul Nicolae Dima.

„Să știți că acum, când ați trecut în pensie, eu cred că se deschide o ușă nouă, și, totodată, domnule Dan, să știți, aș vrea să vă invit să vă alăturați totuși, echipei de la Consiliul Județean în proiectele pe care le vom derula în continuare. Să știți că mai avem mult de lucru la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și este nevoie de profesionalismul dumneavoastră. Exact cum am făcut-o, această invitație a fost lansată și domnului Strâmb, și domnului Burz, și aș vrea și dumneavoastră să vă alăturați acestei echipe”, a declarat Adrian Ștef în cadrul ceremoniei de predare-primire a comenzii ISU „Someș” Satu Mare.

În ceea ce îl privește pe noul șef al ISU „Someș” Satu Mare, Nicolae Dima, Adrian Ștef l-a asigurat acesta de tot sprijinul Consiliului Județean.

pompieri10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.