Automatizări pentru porți: avantaje și dezavantaje

Sistemele de automatizarile au devenit in ultimii ani un serviciu din ce in ce mai popular si solicitat in randul consumatorilor atunci cand vine vorba despre usi de garaj sau porti. Insa, inainte sa achizitionezi o poarta sau usa cu un astfel de sistem este indicat sa te informezi in legatura cu avantajele si dezavantajele pe care aceasta le prezinta.

Porti automate: avantaje si dezavantaje

automatizariporti

Atunci cand alegi porti automate nu faci un compromis. Pretul de achizite nu va fi semnificativ mai mare decat al unei porti cu actionare manuala si nici nu te vei simti constrans de optiuni standard de design. Tot mai multi oameni aleg aceasta varianta. Iata de ce:

  1. Securitate sporita a proprietatii

Motivul principal pentru care cei mai multi cumparatori opteaza pentru porti automate este sentimentul de securitate pe care acestea il ofera. Cu un astfel de sistem, este imposibil pentru cineva necunoscut din exterior sa-ti incalce proprietatea, dat fiind faptul ca este necesara introducerea codului de securitate pentru permiterea accesului. De asemenea, este o dotare esentiala pentru siguranta celor mici si a animalelor de companie, pentru care va fi imposibil sa treaca de poarta automata.

  1. Confort la utilizare

Atunci cand alegi sisteme de automatizari pentru porti, te bucuri de un confort sporit al utilizarii lor. Portile automate pot fi actionare de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi, fara niciun efort fizic, iar acest lucru este de mare ajutor in special daca te afli la volanul masinii.

  1. Creste valoare proprietatii

O poarta automata este o investitie care va creste considerabil valoarea proprietatii tale pe piata imobiliara. Tot mai multi oameni prezinta un interes din ce in ce mai mare pentru aceste dotari, si reprezinta un aspect decisiv atunci cand se ia in considerare cumpararea unei locuinte. Asadar, sansele de a-ti vinde casa intr-un timp foarte scurt si la un pret cat mai bun cresc semnificativ. De asemenea o poarta automata denota status, avand in vedere ca ne este considerata inca o necesitate, ci un accesoriu.

Dezavantajul portilor automate consta in functionarea conditionata de alimentarea la curent electric. Asadar, in cazul unei pene de curent aceasta nu va functiona, iar daca se intampla intr-un moment inoportun cu siguranta iti va cauza neplaceri. Dar punand in balanta numeroasele avantaje, aceasta inconvenienta ocazionala nu ar trebui sa te impiedice sa achizitionezi o astfel de poarta. Iar daca vrei sa asiguri in permanenta functionalitatea portii, poti opta pentru instalarea unui generator de curent electric, daca nu ai deja unul.

Pentru mai multe informatii despre porti, usi de garaj pentru afacerea sau casa ta, intra pe gunther-tore.ro!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.