Adrian Ștef, la un pas de o candidatură la primăria Satu Mare

Adrian Stef

În cadrul Delegației Permanente al Alianței Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE) Satu Mare, ce a avut loc joi, 31 martie, reprezentanții formațiunii politice au analizat pentru fiecare localitate în parte, ofertele electorale pentru alegerile din 5 iunie. Liderul ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean, spune că în ceea ce privește candidatura sa pentru scaunul de primar al municipiului reședință de județ „toată lumea îmi zice același lucru – mă vor primar”.

Adrian Ștef a rezumat concluziile ședinței Delegației Permanente ALDE, publicând astăzi, 1 aprilie, o postare pe pagina sa de Facebook:

„Aseară, în ultima zi a lunii martie, ALDE s-a reunit în Delegație Permanentă. Am stat mult de vorbă, am negociat și am analizat cele mai bune oferte pentru fiecare localitate în parte. Suntem o echipă puternică care am demonstrat că putem face performanță și ce este cel mai important, este faptul că avem susținerea sătmărenilor indiferent de ce candidatură vorbim, candidații ALDE sunt susținuți de sătmăreni și rugați chiar să candideze pentru a putea continua proiectele începute.

Avem candidați în toate localitățile din județ, câțiva pe liste separate, câțiva pe liste comune cu PSD, ca alianțe electorale locale.

Cât despre candidatura mea trebuie să vă spun că membrii Delegației Permanente mă vor primar al municipiului Satu Mare. Se fac presiuni în această direcție din interiorul organizației ALDE, am primit nenumărate mesaje în poșta electronică, dar am luat și pulsul sătmărenilor la evenimentele la care am participat și toată lumea îmi zice același lucru – mă vor primar. Am demonstrat că sunt un bun manager conducând și schimbând fața județului și cred că am să reușesc să fac asta și pentru municipiul reședință de județ.

Negocierile finale încă nu au avut loc. Mai avem de discutat cu partenerii noștri politici ca să vedem care este cea mai bună variantă, un singur candidat susținut de o alianță sau fiecare cu drumul său. Sătmărenii sunt cei mai importanți și părerea lor contează, ei sunt cei care aleg prin măsurătorile sociologice, formula care este în acord dorințele lor pentru județul și municipiul Satu Mare”.

8 Comentarii la "Adrian Ștef, la un pas de o candidatură la primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.