Sătmăreanul ucis în Portugalia va fi înmormântat sâmbătă la Petin

Thomas Oros

Trupul neînsuflețit al tânărului de 18 ani din localitatea Petin (județul Satu Mare), Thomas Oros, împușcat mortal în Portugalia în urma unei răfuieli între două bande de traficanți de droguri va fi adus în țară în această seară (azi, 31 martie). Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 aprilie.

Tragedia a avut loc în data de 21 martie, în localitatea portugheză Almancil. Potrivit polițiștilor portughezi, acesta a fost ucis de trei tineri care au deschis focul dintr-o mașină și românul a murit pe loc.

Thomas Oros a plecat în Portugalia în urmă cu trei ani împreună cu părinții lui și sora mai mare. Familia s-a stabilit în localitatea Almancil. Părinții acestuia munceau în agricultură, iar băiatul studia la școala din oraș.

Jurnaliștii portughezi scriu că tânărul ar fi fost implicat într-o bandă de traficanți de droguri care își disputa supremația cu o altă grupare.

Cu toate acestea, acasă, în satul Petin, rudele băiatului nu cred că ar fi avut legături cu cercurile de interlopi.

„Nu a avut nicio treabă cu drogurile. El a plecat în urmă cu ceva timp în Portugalia, era un băiat tare cuminte și își vedea de școală. Ei trebuiau să vină acasă, în august sora lui are nuntă”, spune unul dintre rudeniile lui Thomas.

„Nu făcea parte din nicio bandă era tare liniștit. Cu siguranță nu avea nicio treabă cu drogurile”, spune cel mai bun prieten al tânărului.

În ziua în care tânărul a fost ucis, părinții acestuia se aflau în țară și pregăteau nunta surorii mai mari.

Cei trei ucigași au fost reținuți de către polițiștii Portughezi.

Trupul băiatului va fi adus în țară astăzi, iar sâmbătă va fi înmormântat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.