Frații Podac din Moișeni, la Campionatul Național de Skandenberg

Podac

Frații Dumitru și Ionuț Podac din Moișeni participă în acest week-end la Campionatul Național de Skandenberg. Turneul se va desfășura la Codlea în perioada 1-3 aprilie.

Vă reamintim că anul trecut Dumitru Podac a câștigat titlul de vicecampion național al României, la brațul stâng, fiind învins în finală de campionul european Adrian Laurus.

Dumitru Podac se poate mândri cu un palmares impresionant în cadrul acestei ramuri sportive. Astfel, în România, în 2011 a obţinut titlul de campion naţional la categoria de 100 kg, iar în 2012 a cucerit titlul de vicecampion naţional în Franţa la skandenberg. În 2014, Dumitru Podac şi-a adjudecat titlul de vicecampion naţional al României la categoria de 100 kg (seniori).

La începutul anului trecut, Dumitru Podac a cucerit locul II în cadrul Concursului de Skandenberg „Bras de fer Alliance”, competiție ce s-a desfășurat în Belgia.

De asemenea, Ionuț Podac este un nume important în lumea skandenberg-ului, care a obținut de-a lungul carierei sale mai multe medalii la competiții naționale și internaționale.

Vom reveni cu rezultatele obținute de cei doi sportivi la naționalele de skandenberg de la Codlea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.