„Fashion’s Night Out”, la a V-a ediție (Video)

prezentare

Sala de evenimente „Esedra” va găzdui săptămâna viitoare sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18.00, cea de-a V-a edițe a „Fashion’s Night Out”. Anunțul a fost făcut astăzi, 31 martie, în cadrul unei conferințe de presă susținută de managerul Agenției „Trust Models”, Kariklea David respectiv de creatorii Ioana Călin, Larisa Cădar și Alexandra Catargiu.

Acest eveniment are menirea de a promova atât brand-uri renumite din industria modei locale, designeri consacrați din zona de nord-vest a țării cât și pe cei aflați la început de drum. La această ediție sătmărenii (și nu numai) sunt așteptați cu colecții de primăvară-vară, special concepute pentru acest eveniment.

Colecțiile pentru bărbați care urmează a fi prezentate sunt creații realizate de: Adalin, Inedit, LCT Collection, Lorand Coza, Spencer respectiv câteva ținute create de Cosmin Mureșan, David Sebastian și Raluca Mureșan

Ținutele dedicate femeilor care urmează a fi prezentate în cadrul show-ului de modă de săptămâna viitoare sunt create de: Cristina Mureșan, Cosmin Mureșan și Sebastian David de la CM creation de mode; Inedit; Diana Breban respectiv Ramona Năprădean din Baia Mare; Mihaela Cîrlugea din Cluj-Napoca; Liana Coțan Szilagyi; Ioana Călin; Larisa Cadar; Nicoleta Obis; Raluca Mureșan împreună cu accesoriile create de Anca Marian; colecțiile de bijuterii sunt create de Alexandra Catargiu.

Evenimentul va fi prezentat de Adriana Tivadar și Alexandra Catargiu. Fotograful oficial al show-ului va fi Oli Marchiș, iar înregistrările video vor fi realizate de Vlad Crasnai.

De machiajul celor 30 de manechine se vor ocupa Alina Marchiș, Alexandra Avram de la Secret’s of Beauty, Jakab Orsolya și Bianca Verciuc.

Coafurile fetelor vor fi reaizate de Adriana Popescu, alături de Robi Karpinszki, absolvent al Școlii de coafuri Pop Academy din Cluj-Napoca. De decorațiuni se va ocupa Anca Marian, iar sonorizarea va fi realizată de echipa lui Zsolt Bottyan de la SamTechSound -Sound, Light & Stage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.